Φωτοβολταικα - Οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα σε στέγες 2310703570 · Περιεχόμενα · Επικοινωνία
elecnet solar

Honda: Φωτοβολταϊκό μαζί με το αυτοκίνητό σας!

ev chargeΗ αυτοκινητοβιομηχανία Honda ανακοίνωσε μια καινούρια συνεργασία της με γνωστή εταιρεία παροχής καθαρής ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στο να παρέχει στους πελάτες της μια καθαρότερη πηγή ηλεκτρικής ενέργειας σε μικρότερο κόστος από αυτό που πληρώνουν  μέχρι στιγμής. Επιπλέον, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τη μείωση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου τόσο στα κτίρια όσο και στις μεταφορές.

Η  Honda είναι μια εταιρεία γνωστή για τις περιβαλλοντικές της ανησυχίες. Στις ΗΠΑ μάλιστα, πέρα από τα υβριδικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν και στη χώρα μας, λανσάρει και πλήρως ηλεκτρικά αυτοκίνητα, εκμεταλλευόμενη την αμερικανική νομοθεσία για μηδενικούς ρύπους σε συγκεκριμένες πολιτείες.

 

Η νέα αυτή συνεργασία εξασφαλίζει τα κονδύλια για τη χρηματοδότηση των ιδιοκτητών αυτοκινήτων Honda ώστε να αποκτήσουν φωτοβολταϊκή εγκατάσταση στο σπίτι ή την επιχείρησή τους, προκειμένου να φορτίζουν τα οχήματά τους χρησιμοποιώντας “καθαρή” ενέργεια. Οι πελάτες αυτοί έχουν τη δυνατότητα με ελάχιστη προκαταβολή να αποκτήσουν φωτοβολταϊκό σύστημα το οποίο θα ξεχρεώνουν με μηνιαία συνδρομή χαμηλότερη από το λογαριασμό ρεύματος που πλήρωναν μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με τον Steven Center, αντιπρόεδρο του Γραφείου Περιβαλλοντικής Επιχειρηματικής  Ανάπτυξης της American Honda Motor Co., Inc., η εταιρεία πιστεύει ότι οι πελάτες της θα ενδιαφερθούν για την προσφορά μόλις μάθουν ότι με μικρό μηνιαίο λογαριασμό μπορούν να μειώσουν τα έξοδα του ηλεκτρικού ρεύματος και να συνεισφέρουν σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.

    Ακολούθησε το χρήστη @ElecnetSolar
Υλοποίηση: Ευάγγελος Μπάνος Φωτοβολταικα - Οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα σε στέγες 2310703570