Φωτοβολταικα - Οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα σε στέγες 2310703570 · Περιεχόμενα · Επικοινωνία
elecnet solar

Υπηρεσίες

Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών

Εξειδικευμένοι διπλ. μηχανικοί θα σας λύσουν όλες τις απορίες σας και θα σας κατατοπίσουν. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της ELECNET Solar βρίσκονται στην διάθεση σας για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτημα σας και να σας λύσουν όλες τις απορίες σχετικά με τα οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά μαζί μας όλες τις εργάσιμες ημέρες από 09:00 έως τις 19:00

  • στο τηλεφωνικό μας κέντρο (8 γραμμές ) : 2310 70 35 70
  • μέσω fax : 2310 70 35 80
  • ή μέσω email info@elecnetsolar.gr

Επίσκεψη για ενημέρωση στο χώρο σας

Οι τεχνικοί μας σύμβουλοι είναι διαθέσιμοι να σας επισκεφθούν στο χώρο σας για να σας ενημερώσουν για τα φωτοβολταϊκά συστήματα μας καθώς και για τα πλεονεκτήματα που θα απολαμβάνετε μετά την εγκατάσταση τους.

Μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους κάθε σχετική απορία και να επιλέξετε το σύστημα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ο τεχνικός μας σύμβουλος θα συλλέξει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να σχεδιάσουμε τη λύση που ταιριάζει στο χώρο σας. Καλέστε μας στο 2310 703570 ή στείλτε μας e-mail στο info@elecnetsolar.gr για να προγραμματίσουμε την συνάντηση μας άμεσα.

Δωρεάν οικονομοτεχνική μελέτη

Οι διπλωματούχοι μηχανικοί μας, μελετούν τα διαθέσιμα στοιχεία και σχεδιάζουν την ξεχωριστή λύση που διασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση και ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας στέγης ή δώματος. Θα σας παραδώσουμε δωρεάν πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη που θα περιλαμβάνει :

  • Σχέδιο του προτεινόμενου συστήματος,
  • Υπολογισμό της απόδοσης του συστήματος για κάθε χρόνο λειτουργίας του
  • Κόστος και προτάσεις χρηματοδότησης του.

Έτσι θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε την καλύτερη λύση, με την υψηλότερη απόδοση και την καλύτερη χρηματοδότηση.

Εξασφάλιση της καλύτερης χρηματοδότησης

H ELECNET Solar, συνεργάζεται με όλες τις Ελληνικές τράπεζες και ιδιαίτερα με όσες έχουν αναπτύξει προγράμματα χρηματοδότησης Φωτοβολταικών συστημάτων. Σχεδιάζει για εσάς τα καλύτερα χρηματοδοτικά πακέτα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Εξασφαλίζει την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας καθώς επίσης και προνομιακούς όρους επιτοκίων και αποπληρωμής.

Διεκπεραίωση των διαδικασιών με την ΔΕΗ και το δημόσιο

Αφήστε το … σε εμάς! Το να εγκαταστήσετε ένα φωτοβολταϊκό σύστημα δεν σημαίνει να μπλέξετε με αιτήσεις, χαρτιά και άλλες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Εμείς αναλαμβάνουμε δωρεάν την διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που χρειάζεται σε πολεοδομία, ΔΕΗ και άλλες υπηρεσίες. Εσείς υπογράφετε μόνο τις απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις και συμβάσεις, ενώ εμείς κάνουμε τα υπόλοιπα.

Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος

Οι εκπαιδευμένοι, πιστοποιημένοι και έμπειροι τεχνικοί μας εγκαθιστούν το σύστημα στην ταράτσα ή την σκεπή σας. Το φωτοβολταϊκό σύστημα θα διασυνδεθεί στο δίκτυο και θα σας παραδοθεί σε λειτουργία αφού ρυθμιστεί και ελεγχθεί από τους μηχανικούς μας για την μέγιστη απόδοση του. Όλα αυτά θα γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, συνήθως 2 – 3 ημερών, με την ελάχιστη ενόχληση για σας.

Συντήρηση του Φ/Β συστήματος σας

Τα φωτοβολταϊκά συστήματα δεν χρειάζονται τακτική συντήρηση, πέραν του καθαρισμού των panels μια φορά στους 2-3 μήνες, διαδικασία που σαφώς μπορεί να γίνει από εσάς, ιδιαίτερα αν η στέγη σας είναι προσβάσιμη. Αν επιθυμείτε την απόλυτη σιγουριά για την απρόσκοπτη λειτουργία και την μέγιστη απόδοση του συστήματος σας, ή αν η πρόσβαση στη στέγη σας είναι περιορισμένη, διαθέτουμε προγράμματα τακτικού προληπτικού ελέγχου και συντήρησης. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι το φωτοβολταϊκό σύστημα σας παράγει το υψηλότερο δυνατόν αποτέλεσμα για εσάς και το περιβάλλον.

Ρωτήστε μας για τα διαθέσιμα προγράμματα συντήρησης με ετήσια συνδρομή.

Τηλεμετρική παρακολούθηση της απόδοσης του φωτοβολταικού σας συστήματος

Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την απόδοση του συστήματος σας ακόμα και καθημερινά μέσω ειδικής ιστοσελίδας στην οποία έχετε πρόσβαση μόνο εσείς μέσω ειδικού κωδικού. Εκεί υπάρχουν διαθέσιμα πλήθος στατιστικών στοιχείων για το σύστημα σας, έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντα πόση ενέργεια παράγετε, αλλά και να προλαμβάνετε πιθανές δυσλειτουργίες του συστήματος.

Όλα αυτά είναι διαθέσιμα με ένα μικρό πάγιο κόστος για την τοποθέτηση της συσκευής διασύνδεσης και ετήσια συνδρομή για την παρακολούθηση.

    Ακολούθησε το χρήστη @ElecnetSolar
Υλοποίηση: Ευάγγελος Μπάνος Φωτοβολταικα - Οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα σε στέγες 2310703570